Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Wie pinde met gestolen pinpas Slinge

Rotterdam – Gezocht – Wie pinde met gestolen pinpas Slinge

Op 1 november pint op de Slinge een jonge vrouw geld bij een pinautomaat. De pinpas die ze gebruikt is niet van haar.

De pas is van een 88-jarige vrouw die even tevoren boodschappen heeft gedaan bij een winkel op de Slinge. Ze rekent daar af en bemerkt pas in de volgende winkel dat haar portemonnee uit haar tas is verdwenen. Als zij bij haar bank informeert, blijkt er 900,- euro van haar rekening te zijn opgenomen. De pas blijkt te zijn gebruikt door de jonge vrouw.

De politie wil graag weten wie deze vrouw is. Herkent u haar of heeft u andere informatie die naar haar identiteit kan leiden? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of meld anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…