Home Zuid-Holland Rotterdam Gorinchem – Gezocht – Politie zoekt verdachte overval Vijfzinnenstraat

Gorinchem – Gezocht – Politie zoekt verdachte overval Vijfzinnenstraat

Een medewerker van een groentewinkel aan de Westwagenstraat in Gorinchem is donderdagmiddag 21 december overvallen en beroofd op de Vijfzinnenstraat van de dagopbrengst die hij bij zich droeg. De politie onderzoekt de overval en komt graag in contact met getuigen.

De medewerker liep rond half vijf op de Vijfzinnenstraat, toen hij ter hoogte van een sportzaak van achteren werd beetgepakt en in de richting van een steeg werd geduwd. Zijn belager bedreigde hem daarna met vermoedelijk een mes en ging er met het geld van de medewerker vandoor. De medewerker schrok hevig, maar raakte niet gewond. De politie zoekt de verdachte maar ook de twee getuigen langs wie de verdachte al bellend is gerend.

Signalement
De dader droeg een zwarte jas en had een capuchon over zijn hoofd. Hij is rond de 20 jaar oud en tussen de 1.80 – 1.85 meter lang. De politie is direct gestart met een onderzoek, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. Heeft u iets gezien of gehoord van de overval, of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Of bent u of herkent u getuigen? Neem contact op via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

De recherche van de politie in Rotterdam-Zuid zoekt de rechtmatige eigenaren en (op)kopers…