Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Twee mannen straatroof Witte de Withstraat gezocht

Rotterdam – Gezocht – Twee mannen straatroof Witte de Withstraat gezocht

Het is in de vroege ochtend van zondag 22 oktober. In grillroom Jaffa Shoarma aan de Witte de Withstraat zitten nog mensen te eten. Onder hen drie mannen en een vrouw. Twee van de mannen zijn even later betrokken bij een beroving. Een man wordt daarbij geslagen en beroofd van zijn bril.

Om even voor zes uur is op beelden van bewakingscamera’s te zien dat de vier aankomen met een taxi. Ze stappen uit en gaan de grillroom binnen. Ook zijn er beelden van hen in de grillroom. Zij zitten dan aan de bar. Een van hen heeft een jas aan met een opvallende gouden print of applicaties op zijn jas. Op beelden in de straat is te zien dat het latere slachtoffer en een andere man, die ook in de grillroom zaten, in een auto stappen. Twee mannen, die met de gouden print op zijn jas en een man met een donkere huidskleur,  komen uit de eetgelegenheid, lopen richting de auto, openen het portier en buigen zich naar binnen. Er ontstaat een discussie omdat de man met de jas met gouden opdruk/applicaties denk dat het slachtoffer hem ‘iets geflikt’ heeft. Er vindt een handgemeen plaats waarbij de mannen de chauffeur slaan. Omstanders grijpen in en de twee verdachten gaan de eetgelegenheid weer binnen. Ze geven elkaar een high five. Om vijf over zes vertrekken de twee mannen en de vrouw in een taxi. Achteraf blijkt dat het slachtoffer gewond is aan zijn hoofd en is beroofd van zijn bril.

Signalement dader 1:
Man van ongeveer 25 jaar, ongeveer 1.75 lang. Noord-Afrikaans uiterlijk, kort zwart opgeschoren haar. Hij is gekleed in een zwarte broek, zwarte schoenen, zwart shirt en een jack met opvallende goudkleurige print.

Verdachte 1beroving Witte de With

 

 

 

 

 

 

 

Signalement dader 2:
Man van ongeveer 25 jaar, ongeveer 1.75 m lang. Negroide uiterlijk, kort opgeschoren zwart haar. De man droeg een blauwe jeans met gaten, een t’shirt met tekst: COUNTY en een lichtkleurig jack met capuchon.

Verdachte 2 Beroving Witte de With

 

 

 

 

 

 

 

 

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving of mensen die meer informatie hebben over de daders of deze zaak. Wilt u iets melden in deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Zes verdachten aangehouden na steekincident

Nadat op de Keizerstraat een 23-jarige Hagenaar ernstig gewond raakte toen hij gestoken we…