Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vernieling en bekladding pand Persoonsstraat Rotterdam, getuigen gezocht

Rotterdam – Vernieling en bekladding pand Persoonsstraat Rotterdam, getuigen gezocht

De politie in Rotterdam zoekt getuigen van de bekladding en vernieling van een pand van een Turkse Sociaal Culturele Vereniging aan de Persoonsstraat in Rotterdam Zuid. De schade werd op 23 januari ontdekt. Er waren verschillende bekladdingen (termen als PKK en YPG) en enkele ruiten werden vernield.

De politie heeft de aangifte opgenomen en buurtonderzoek gedaan en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Zag u de vernieling en bekladding gebeuren of heeft u andere informatie waarmee de politie aan de slag kan? Of beschikt u over camerabeelden die de politie kunnen helpen in het onderzoek? Belt u dan naar 0900-8844 en vraag naar basisteam Feijenoord van de politie in Rotterdam. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte woningoverval aangehouden

Rechercheurs van de districtsrecherche Den Haag-Zuid hielden woensdagmiddag 20 juni een ve…