Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van overval bakkerij Rotterdam

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van overval bakkerij Rotterdam

De politie in Rotterdam komt graag in contact met getuigen die gezien hebben dat op 23 januari een bakkerij aan de Asterlo in Rotterdam werd overvallen.

Rond 17.35 uur kwamen twee mannen met bikvakmutsen de zaak binnen en bedreigden het personeel met een vuurwapen.Lang duurde de overval niet, want binnen een paar minuten waren de overvallers weer weg, zonder buit. Het personeel en enkele klanten bleven ongedeerd, maar geschrokken achter.

Iets gezien? Bel de politie
Wie de overval heeft zien gebeuren of ervoor of erna de daders heeft gezien, wordt gevraagd de politie te bellen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de politie in het Rotterdamse district Zuid. Anoniem belt u naar 0800-7000. U kunt uw tip ook op het tipformulier onder aan deze pagina kwijt.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Whisky gestolen bij diefstal uit slijterij Theresiastraat Den Haag

Op maandag 14 mei rond 18.15 uur komen drie mannen de Gall & Gall in de Theresiatraat…