Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Dood Adyan Koeiman (41)

Rotterdam – Gezocht – Dood Adyan Koeiman (41)

Op maandag 15 januari 2018 werd om ongeveer 16.15 uur het levenloze lichaam aangetroffen van Adyan Koeiman (41). Haar lichaam lag in een appartement aan de Mathenesserweg in Rotterdam en werd ontdekt door een van haar kinderen.

Er waren op dat moment vier mensen in een andere ruimte in het appartement aanwezig, zij werden ter plekke aangehouden. Het waren allemaal vrienden en bekenden van het slachtoffer. In de woning was ook een baby. Inmiddels zit er nog een van hen vast, een man van 60. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij Adyans dood.

Politie kan uw hulp gebruiken
Hoewel er een verdachte vastzit, heeft de politie toch uw hulp nodig. Sowieso vragen wij u zich te melden als u maandag 15 januari in de buurt van de Mathenesserweg met de kruising met de Taandersstraat in Rotterdam was, en daar iets opvallends heeft gezien of gehoord. Het appartement waar het slachtoffer omkwam zit ter hoogte van de kleine supermarkt en de vuilcontainers langs de weg.

Getuigenoproep: twee onbekende mannen
Ergens tussen 12.00 en 14.30 uur die middag zijn er twee mannen het portiek daar ingelopen, bij supermarkt Rezayan. Wie waren dat of wie heeft die mannen ook gezien? Ze kunnen helpen bij het onderzoek.

13:00: man met zwarte jas
Rond 13.00 uur was dat een man met een zwarte jas, met lichte opdruk op zijn rug. Hij had iets in zijn hand. Hij kwam uit de richting Marconiplein/Taandersstraat en ging ook weer terug die kant op.

Tussen 13.45 en 14.00: man met tas
Tussen 13.45 en 14.00 uur kwam uit diezelfde richting een man met een tas uit het portiek van de supermarkt Rezayan. Hij passeerde toen hij weer terug liep richting Taandersstraat en Marconiplein een vrouw met een kinderwagen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte woningoverval aangehouden

Rechercheurs van de districtsrecherche Den Haag-Zuid hielden woensdagmiddag 20 juni een ve…