Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie houdt man met hakbijl aan

Rotterdam – Politie houdt man met hakbijl aan

Zaterdag hielden agenten een man aan die met een bijl over het dak liep van de Beverstraat en de Slaghekstraat. Er raakte niemand gewond.

Zaterdagavond rond 21.30 uur kwam er een melding binnen dat er iemand een bushokje vernielde op de Beijerlandselaan. Politie die er snel was, zag de man een huis binnengaan. Vervolgens beklom hij de daken van de Beverstraat en Slaghekstraat en sloeg hij de ramen in van een willekeurig huis waar een gezin de schrik van hun leven kreeg. De man ging zelfs het huis binnen. Inmiddels was er veel politie en ook het arrestatieteam opgeroepen. Het arrestatieteam heeft de man uit de woning gehaald en aangehouden door middel van een taser. Niemand raakte gewond. De bewoonster was wel zo erg geschrokken en van slag dat ze is nagekeken door de ambulance. De man van 34 jaar uit Rotterdam is meegenomen naar het bureau.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Whisky gestolen bij diefstal uit slijterij Theresiastraat Den Haag

Op maandag 14 mei rond 18.15 uur komen drie mannen de Gall & Gall in de Theresiatraat…