Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond bij schietpartij in bar

Rotterdam – Man gewond bij schietpartij in bar

Een man is gewond geraakt bij een schietpartij. Bij de politie kwam op zaterdagavond de melding dat er iets aan de hand was bij een café op de Mathenesserdijk. Binnen vonden agenten een man die gewond was aan zijn been. Naast het personeel was er niemand binnen.

De politie begon direct een onderzoek en het slachtoffer kreeg medische hulp. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. De forensische opsporing heeft onderzoek gedaan naar technische sporen. Het is onduidelijk wat er precies gebeurd is.

 

Getuigen die iets weten kunnen hun informatie doorgeven op onderstaand tipformulier of via het nummer 0900-8844.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie doet onderzoek naar schietincident Rotterdam

Bij de schietincident op de Grote Visserijstraat in Rotterdam is op 13 juli rond 20.45 uur…