Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van overval op supermarkt Rotterdam

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van overval op supermarkt Rotterdam

Bij een overval op een Spar-supermarkt aan de Steve Bikoplaats in Rotterdam is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De dader bedreigde het personeel met een vuurwapen en fietste vervolgens weg. Bij de overval niemand gewond.

De overval vond rond 19.40u plaats. Na zijn daad fietste de overvaller weg op een fiets met een fietsmandje. Het ging om een 30/35-jarige getinte man met een breed postuur. Hij droeg een beige jas en een bivakmuts.

Was u getuige?
Was u getuige van de overval of heeft u de dader nog ergens gezien? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Andere informatie die de politie helpt de dader te vinden is uiteraard ook welkom. Blijft u liever anoniem? Bel dan M op telefoonnummer 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…