Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen overval pakketbezorger

Rotterdam – Politie zoekt getuigen overval pakketbezorger

Donderdagmiddag beroofden twee gemaskerde mannen een pakketbezorger van zijn bestelbus op de Dadeltuin. De bus werd korte tijd later teruggevonden op de Benedenrijweg. De politie is een onderzoek gestart en tips zijn welkom.

De 38-jarige pakketbezorger had net zijn bus geparkeerd om een pakket af te leveren toen om 14:15 uur twee gemaskerde mannen op hem afliepen. Onder bedreiging van een mes moest de man uit Ede zijn autosleutels afstaan, waarna de overvallers wegreden in de richting van de Groene Tuin. Het slachtoffer bleef geschrokken maar ongedeerd achter. Toegesnelde agenten starten direct een onderzoek en vonden de bus op de Benedenrijweg. Wat precies werd buitgemaakt wordt onderzocht.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…