Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gewapende mannen overvallen bouwmarkt Kinderdijkstraat

Rotterdam – Gewapende mannen overvallen bouwmarkt Kinderdijkstraat

Twee gewapende mannen met donkere helmen liepen zaterdagochtend een groothandel in bouwmaterialen binnen. Ze bonden het personeel vast en gingen er met een som contant geld vandoor.

Het personeel was bezig met de opstart van een nieuwe werkdag toen rond half negen de gewapende mannen via de achterzijde het pand binnen kwamen. Ze bedreigden het personeel met een vuurwapenn en bonden hen vast. Ze namen een som contant geld mee en vluchtten, waarschijnlijk op een witte scooter. 

 

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen. Heeft u zaterdagochtend iets gezien of gehoord of heeft u meer informatie, bel dan 0900-8844 of laat uw tip achter op deze website. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000 of melden op www.meldmisdaadanoniem.nl. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Wie weet waar de 14-jarige Nsimire is?

Sinds vrijdag 27 juli wordt de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag vermist. Zowel de p…