Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Weer grote vuurwerkvangsten in Rotterdam

Rotterdam – Weer grote vuurwerkvangsten in Rotterdam

Dat het vuurwerkteam van de Rotterdamse politie succesvol is, bleek onder andere afgelopen maandag al met de vangst van 95 kilo op een zolder in Rotterdam-Zuid. Dinsdag en woensdag was het weer raak op maar liefst zes andere locaties in Rotterdam. In totaal namen agenten 134 kilo zwaar illegaal vuurwerk in beslag.

Het vuurwerkteam houdt zich actief bezig met de opsporing en vangst van illegaal vuurwerk. Deze keer leidde het lopend onderzoek dinsdag naar vier woningen een de Grote Kreek, de Laan op Zuid, de Pietersdijk en de Persoonshaven. Verdeeld over deze adressen troffen agenten in totaal 99 kilo zwaar knal vuurwerk aan. Woensdag werd in Rotterdam-Vreewijk en op de Zuider Kerkedijk nog eens 35 kilo zwaar vuurwerk in beslag genomen. Onder het in beslag genomen zware knalvuurwerk bevonden zich onder andere super cobra’s 6 en mortierbommen. De politie heeft nog niemand aangehouden.

 

Super Cobra 6

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Man en vrouw aangehouden voor ernstige mishandeling Rotterdam-Charlois

Een man en vrouw zitten vast voor de mishandeling van de man die vorige week met zwaar oog…