Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verborgen ruimtes, drugs en wapens gevonden in garages Rotterdam

Rotterdam – Verborgen ruimtes, drugs en wapens gevonden in garages Rotterdam

Bij een controle van garages in Rotterdam-West vond de politie vrijdag twee auto’s met verborgen ruimtes, diverse wapens, drugs en versnijdingsmiddelen. De politie arresteerde vier Rotterdammers. De actie, waarbij meerdere organisaties aanwezig waren, staat niet op zichzelf. De overheid wil garages die criminelen faciliteren frustreren.

De overheid in Rotterdam werkt nauw samen om garages die bijvoorbeeld verborgen ruimtes inbouwen aan te pakken. Deze ruimtes gebruiken criminelen om onder andere flinke hoeveelheden drugs of geld in te vervoeren. Met regelmaat zijn er controles van (auto)bedrijven om te zien of zij de wet- en regelgeving naleven. Zo initieerde de gemeente Rotterdam vrijdag 15 december een controle van enkele garages in Rotterdam-West. Hierbij waren naast de gemeente en de politie ook de Belastingdienst, OM, Douane en Inspectie van SZW aanwezig.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – EVA-team houdt veroordeelde man aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag hield dinsdag 14 augustus een 38-jarige man zonder va…