Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie mannen met vuurwapens overvallen snackbar

Rotterdam – Drie mannen met vuurwapens overvallen snackbar

Zaterdagavond overvielen drie mannen met vuurwapens een snackbar op de Prins Rietkerkweg in Rotterdam. Iedereen bleef ongedeerd. De politie zoekt de drie mannen en roept getuigen op zich te melden.

Zaterdag rond 19.30 uur kwamen er drie zwart geklede mannen de snackbar in Rotterdam Prinsenland binnen. Twee van de drie bedreigden personeel en klanten met een vuurwapen. Iedereen bleef geschrokken maar gelukkig ongedeerd achter. Met verschillende spullen verlieten de overvallers de snackbar. Ze waren te voet, maar het is niet uitgesloten dat ze ergens verderop in een auto zijn gestapt. De politie die er snel was, is meteen een onderzoek gestart en zocht met meerdere auto's de buurt af. Ook de helikopter vloog mee. Helaas is er (nog) niemand aangehouden, maar het onderzoek loopt door. Alle informatie is welkom en getuigen worden verzocht zich te melden.

Heeft u de overvallers gezien of heeft u andere informatie?
De drie mannen droegen zwarte sportkleding, zwarte sportschoenen, hoodies en zwarte sjaals. Een van hen droeg een bivakmuts tijdens de overval. Het gaat om drie licht tot donker getinte mannen tussen de 16 en 20 jaar oud. Een van hen was 1.95 meter lang.Heeft u informatie, bel dan alstublieft met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft, met 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – EVA-team houdt veroordeelde man aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag hield dinsdag 14 augustus een 38-jarige man zonder va…