Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Een laffe overval en agressie in ‘Bureau Rijnmond’

Rotterdam – Een laffe overval en agressie in ‘Bureau Rijnmond’

In ‘Bureau Rijnmond’, het opsporingsprogramma van politie en OM, zullen morgen beelden worden getoond van een woningovervaller in Vlaardingen en een opgewonden standje in de Chris Bennekerslaan in Rotterdam.

De beelden die worden getoond van de overvaller zijn gemaakt bij een pinautomaat van de ABN AMRO op de Loper  in Vlaardingen, maar de overval vond plaats in een woning aan de Sperwerlaan.  Daar werd een 70-jarige, alleenwonende dame overvallen door twee mannen. Zij werd vastgebonden en beroofd van geld en sieraden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Ruzie ontaardt in veel schade en vondst wapen

Agenten zijn op zoek naar de bestuurder en bijrijder van een auto die woensdagmiddag op de…