Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vuurwapen en drugs van de straat; bewoner aangehouden

Rotterdam – Vuurwapen en drugs van de straat; bewoner aangehouden

Een anonieme tip dat in drugs gehandeld werd leidde agenten dinsdagmorgen naar een woning aan de Sophoclesstraat. Daar vonden ze niet alleen harddrugs, maar ook een vuurwapen en contant geld. De 34-jarige bewoner is aangehouden.

Om 07:30 uur gingen agenten het pand binnen. De bewoner was thuis en werd direct aanhouden. Vermoedelijk handelde de aangehouden Rotterdammer in verdovende middelen. Een aantal gebruikshoeveelheden werd in beslag genomen. Verder speurwerk leidde naar het vuurwapen en 1000 euro aan contanten. Uit samenwerking met de belastingdienst kwam naar voren dat de verdachte nog een belastingschuld had. Daarom is de verdachte niet alleen zijn handel, maar ook zijn auto kwijt. Hij is ingerekend voor verhoor.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Wie weet waar de 14-jarige Nsimire is?

Sinds vrijdag 27 juli wordt de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag vermist. Zowel de p…