Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt overvallers Stootblok

Rotterdam – Politie zoekt overvallers Stootblok

Vanavond overvielen twee mannen een woning aan het Stootblok in Rotterdam. De politie zoekt de overvallers en roept getuigen op zich te melden.

Dinsdagavond rond 18.15 uur overvielen twee mannen een huis op het Stootblok in Rotterdam-Feyenoord. De mannen belden aan en de bewoonster deed open omdat ze bezoek verwachtte. De mannen drongen naar binnen en bedreigde de vrouw met een mes en hielden haar in bedwang. Met onbekende buit zijn de twee er lopend vandoor gegaan. De richting waar ze heen liepen is helaas onbekend. De bewoonster is erg geschrokken maar hield er gelukkig geen verwondingen aan over. De politie is een onderzoek gestart.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Heeft u vanavond tussen 18.00 en 18.30 uur iets gezien dat kan leiden naar de daders? Beiden droegen donkere kleding en ze waren te voet. Alle informatie is welkom, ook als u camerabeelden heeft. Bellen kan op 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Wie weet waar de 14-jarige Nsimire is?

Sinds vrijdag 27 juli wordt de 14-jarige Nsimire Massembo uit Den Haag vermist. Zowel de p…