Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Opnieuw grote controle op de Molenvliet

Rotterdam – Opnieuw grote controle op de Molenvliet

Opnieuw heeft de politie een grote brommer- en scooteractie gehouden in Rotterdam-Zuid. Ruim 200 scooters en bromfietsen werden gecontroleerd. De actie vond donderdagavond plaats op de Molenvliet na klachten over overlast van omwonenden.

Politiemensen keken naar de technische staat van de scooters en of de motor was opgevoerd. Ook controleerden zij rijbewijzen en verzekeringen. Politiemensen van het basisteam en het team Verkeer voerden samen met Stadstoezicht van de gemeente en de RDW de controle uit.

De agenten schreven tientallen bekeuringen uit voor onder meer rijden zonder rijbewijs en rijden zonder verlichting. Een bestuurder moest mee naar het bureau omdat er nog 59 dagen gevangenisstraf voor hem open stond.

 

De politie neemt de klachten van omwonenden serieus, houdt de overlast scherp in de gaten en zal indien nodig weer gaan controleren.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…