Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt hulp in onderzoek dodelijke aanrijding

Rotterdam – Politie zoekt hulp in onderzoek dodelijke aanrijding

De recherche van de verkeerspolitie zoekt getuigen die kunnen helpen in het onderzoek naar verschillende aanrijdingen waaronder een dodelijk ongeval op de A16 net voor de Van Brienenoordbrug. Deze gebeurden op maandag 13 november 2017 rond 06:16 uur.

Verschillende auto’s reden op elkaar op de hoofdrijbaan net voor de Brienenoordbrug. Eén van de auto’s schoot de strook voor vrachtwagens op waardoor een vrachtwagen vol in de remmen moest. De vrachtwagen die daar achter reed, kon niet meer voldoende remmen en klapte er bovenop. De bijrijder van de achterste vrachtwagen, een 32-jarige man uit Herwijnen, kwam hierbij om het leven. De 53-jarige bestuurder uit Ameide is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook op de linkerrijstrook gebeurde een aanrijding.

 

De ongevallen gebeurden in de rijrichting Breda-Rotterdam. De verkeerspolitie begon een onderzoek naar de toedracht. Er is nog veel onduidelijk en om een compleet overzicht te krijgen zoekt de politie getuigen. Dus mensen die informatie hebben kunnen bellen met de politie via nummer 0900-8844 of hun informatie doorgeven via onderstaand tipformulier.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…