Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Overvaller snackbar ontevreden met buit

Rotterdam – Overvaller snackbar ontevreden met buit

Zondagavond overviel een man een snackbar aan de Imkerstraat in Rotterdam-Zevenkamp. De man eiste geld en insinueerde over een vuurwapen te beschikken. Het personeel nam geen risico en gaf de man geld. Deze werd kwaad omdat het niet genoeg zou zijn, maar verliet desondanks de snackbar. De politie doet onderzoek naar de ontevreden overvaller.

Even na zes uur ’s avonds stapt de man, geheel in het zwart gekleed, met zwarte zonnebril en zwarte capuchon, de snackbar binnen. Hij wil geld en zegt een vuurwapen te hebben. De twee vrouwen achter de balie geven de man geld. Deze wordt kwaad omdat het niet genoeg zou zijn, maar verlaat toch de snackbar.

Een getuige zag dat de Zevenkampsering op liep en rechtsaf de Aar op ging. De man had een kal hoofd, een donkere huidskleur en was geheel in het zwart gekleed en droeg een zwarte zonnebril. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord, bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem melden mag ook op 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…