Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vrouw overvallen in woning Mathenesserlaan

Rotterdam – Vrouw overvallen in woning Mathenesserlaan

Een 22-jarige vrouw beleefde zaterdagochtend angstige momenten toen twee mannen opeens in haar slaapkamer stonden. Ze vroegen de vrouw om geld en kostbare spullen en bedreigden haar. Toen ze de buit binnen hadden, bonden ze haar vast en gingen er vandoor. De politie doet onderzoek.

De overval vond ergens tussen 3 uur en half 4 plaats. Het is nog onbekend hoe de mannen de woning in zijn gekomen. De mannen hebben onder meer een laptop en een pinpas met pincode meegenomen. Na het vertrek van de mannen riep de vastgebonden vrouw om hulp waarna zij gevonden werd door haar huisgenoot die nog lag te slapen. Die heeft de vrouw losgemaakt en de hulpdiensten gebeld. De politie doet sporenonderzoek in de woning en buurtonderzoek.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…