Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gewapende overvaller op Zuidplein op heterdaad gepakt

Rotterdam – Gewapende overvaller op Zuidplein op heterdaad gepakt

Op zaterdagochtend 4 november is een 18 jarige man uit Rotterdam kort na een gewapende overval op Zuidplein aangehouden. Bij die aanhouding is een waarschuwingsschot gelost door een agent omdat de overvaller een doorgeladen vuurwapen bij zich had. Vervolgens is de man via een zogenaamde BGTV aangehouden en naar het bureau gebracht. Zijn vuurwapen en de buit zijn in beslag genomen.

De melding kwam van diverse oplettende winkeliers op het Zuidplein. Zij zagen de man onder een rolluik een winkel ingaan. De man droeg een bivakmuts. In de winkel dreigde hij met een vuurwapen en heeft hij een onbekend geldbedrag uit een kluis meegenomen. De agenten die inmiddels bij het Zuidplein arriveerden zagen de man buiten lopen en hebben hem toen aangehouden.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Signalement en getuigenoproep in ernstige zedenzaak

De twintig rechercheurs die sinds gisteren onder leiding van een officier van justitie zij…