Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 38 nieuwe collega’s beëdigd in Laurenskerk

Rotterdam – 38 nieuwe collega’s beëdigd in Laurenskerk

De Rotterdamse Laurenskerk was maandag 16 oktober weer decor voor een beëdiging van nieuwe collega’s die de politie eenheid Rotterdam versterken. In het bijzijn van enkele honderden familieleden, vrienden en collega’s, legden de aspiranten de eed of belofte af.

Politiechef Frank Paauw sprak de aanwezigen in de kerk toe en nam de eed of belofte af. Het merendeel van de collega die werden beëdigd starten als aspirant hoofdagent en als politiekundige. Daarnaast werden 6 politievrijwilligers beëdigd. Hier werd in het bijzonder bij stil gestaan. “Het is bijzonder dat Politievrijwilligers onze politie-eenheid onbetaald willen assisteren”, aldus Frank Paauw.

De aspiranten gaan tijdens hun opleiding kennis en ervaring opdoen op de politieacademie en toepassen in de praktijk.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…