Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie Rotterdam houdt dronken man na steekincident aan

Rotterdam – Politie Rotterdam houdt dronken man na steekincident aan

Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 6 oktober een 28-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Minder dan voor uur na zijn arrestatie zou hij een andere man hebben gestoken.

Even voor 22.30 uur stonden drie mannen op de Persoonshaven op de bus te wachten, toen een vierde man op hen af liep en om een sigaret vroeg. Dat kreeg hij niet en toen een van de mannen wegliep, kwam de verdachte achter hem aan en wilde hem in zijn hoofd steken. Door af te weren wist het slachtoffer erger te voorkomen, maar hij raakte daarbij wel gewond aan zijn handen.
De twee andere mannen uit het groepje van drie doken direct op de man, waarbij ook een van hen lichte verwondingen aan zijn handen opliep. De dader wist weg te lopen, maar agenten hadden hem snel in een woning aan de Persoonskade gevonden, met het mes bij hem in de buurt. Zijn aanhouding verliep op zich rustig, maar onderweg naar het politiebureau werd de verdachte wild en agressief en gaf hij een van de agenten een kopstoot. Ook in het bureau was de man nog agressief, maar hij werd snel rustig. De verdachte bleek stomdronken te zijn en zit vast.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

62 Kilo cocaïne tussen bananen en coquilles aangetroffen

Tijdens een controle in de Rotterdamse haven is door de Douane op dinsdag 18 september een…