Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte gewelddadige beroving heengezonden, politie zoekt getuigen

Rotterdam – Verdachte gewelddadige beroving heengezonden, politie zoekt getuigen

Een 28-jarige vrouw uit Dirksland raakte donderdagochtend gewond toen een man haar in het parkje aan de Pinksterweide in Rotterdam met een mes stak en beroofde van haar tas. Kort na de beroving werd een man aangehouden in de omgeving. Die bleek na onderzoek niks met deze beroving te maken te hebben. De politie zoekt verder en komt daarvoor graag in contact met getuigen.

Het was bijna kwart voor acht ’s morgens toen de man de vrouw belaagde in het parkje. De man, stak haar, griste haar tas mee en ging er vandoor. De vrouw belde het alarmnummer en gaf door dat zij zojuist was gestoken en beroofd door een manmet een blauwe jas die er op een fiets vandoor was. Agenten hielden al snel in de omgeving een verdachte aan, met een blauwe jas en een fiets. Uit nader onderzoek bleek dit niet de verdachte van de beroving op de Pinksterweide. De vrouw is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht waar zij is gehecht. Zij maakt het naar omstandigheden goed.

In de omgeving werd even later de tas van de vrouw terug gevonden. Deze wordt onderzocht op sporen. De politie zoekt getuigen. Was u donderdagochtend in de buurt van de Struweel, het parkje of de Pinksterweide en heeft u iets verdachts gezien, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of laat uw tip achter via onderstaand tipformulier.

(foto is een stockfoto van de politie)

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Den Haag

Op donderdag 2 augustus rond 12.45 uur pint een 92 jarige dame een geldbedrag bij een geld…