Home Zuid-Holland Rotterdam Vlaardingen – Gezocht – Getuigen gezocht misdrijf Krabbeplas Vlaardingen

Vlaardingen – Gezocht – Getuigen gezocht misdrijf Krabbeplas Vlaardingen

In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 september vonden agenten in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen het stoffelijk overschot van een 21-jarige vrouw uit Rotterdam. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen. Sectie heeft uitgewezen dat ze is gestoken. Vrijdag 29 september kamden agenten van de Mobiele Eenheid het gebied nog een keer uit. Ook hielden agenten een buurt- en passantenonderzoek Het team heeft nog veel vragen en roept getuigen op zich te melden.

Haar broer had die nacht de politie gewaarschuwd dat hij zich zorgen maakte om zijn zus, de pas 21-jarige Graciëla Gomes Rodrigues uit Rotterdam. De politie is meteen een onderzoek gestart. Om 6.30 uur vonden agenten de vrouw in een sloot bij de Krabbeplas in Vlaardingen.

Kentucky Fried Chicken in de Galvanistraat
Graciëla is voor het laatst in leven gezien bij die Kentucky Fried Chicken in de Galvanistraat in Rotterdam, daar werkt ze. Op bewakingsbeelden is te zien hoe ze na 00.30 uur van haar werk gaat. Zes uur later wordt haar lichaam gevonden.

Verdachte
Er zit inmiddels een 31-jarige verdachte uit Schiedam vast. Zijn voorlopige hechtenis is dinsdag 3 oktober met 30 dagen verlengd. De man wordt verdacht van moord dan wel doodslag. Graciëla is mogelijk slachtoffer geworden van een conflict in de relationele sfeer. In het onderzoek zijn nog wel vragen. Zo is nog niet duidelijk hoe Graciëla vanaf het moment dat ze vertrok bij haar werk terechtgekomen is daar bij de Krabbeplas.

Kleding Graciëla
Graciëla droeg die nacht een blauwe spijkerbroek en een heel lichtroze jasje. Als ze net de KFC uitloopt, heeft ze op haar hoofd mogelijk zo’n haarnetje van haar werk. Dat zal ze waarschijnlijk snel hebben afgedaan. Haar haar was inmiddels wat langer dan op deze foto, ze had namelijk een weave.

Grijze Seat Ibiza
Mogelijk is een grijze Seat Ibiza tussen 00.30 en 06.30 uur in de buurt van Graciëla geweest. De politie wil heel graag weten of die auto bij de Krabbeplas in Vlaardingen is gezien, in Schiedam, bij de KFC in Rotterdam, of wellicht nog ergens anders die nacht. Dat is hele belangrijke informatie.

Mensen met een bewakingscamera
Ook als u een bewakingscamera aan uw huis of bedrijf in de buurt van de Krabbeplas heeft hangen, kunt u mogelijk helpen. Neem dan ook even contact op, de politie wil graag uw materiaal van die nacht bekijken. Ook als u daar iets heeft gehoord, bel.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…