Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie onderzoekt steekincident Kruiskade

Rotterdam – Politie onderzoekt steekincident Kruiskade

De politie onderzoekt een steekincident, dat dinsdagochtend plaatsvond in een parkeergarage aan de Kruiskade. Een 22-jarige Rotterdammer liep meerdere steekwonden op in zijn rug.

Twee groepen mannen kregen ruzie in een uitgaansgelegenheid aan de Kruiskade. Rond vijf uur zetten ze die ruzie voort in de naastgelegen parkeergarage. Dat mondde uit in een steekpartij, waarbij een van de mannen in zijn rug werd gestoken. Toen de hulpdiensten arriveerden, werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek. Agenten stelden sporen veilig en hoorden getuigen. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek wordt voortgezet en de politie komt daarbij graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844. Via M. kunt u anoniem uw informatie doorgeven: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Den Haag

Op donderdag 2 augustus rond 12.45 uur pint een 92 jarige dame een geldbedrag bij een geld…