Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Ruziemaker met pistool aangehouden in Rotterdam

Rotterdam – Ruziemaker met pistool aangehouden in Rotterdam

Een ruziënde man in een pizzeria aan de Rotterdamse Slinge vond het in de nacht van zaterdag op zondag nodig met een pistool te dreigen. Gealarmeerde agenten overmeesterden de man en hielden hem aan.

Rond kwart over een ‘s nachts kreeg de meldkamer een melding van een ruzie in de pizzeria, waarna die direct een aantal eenheden naar het restaurant stuurde. Een aantal agenten zette de omgeving af, terwijl anderen zich naar de achterkant van het restaurant begaven.

Met getrokken pistool gingen de laatstgenoemden het restaurant binnen, waar zij een man aantroffen die aan de opgegeven beschrijving voldeed. Ze bevalen de man op de grond te gaan liggen en nadat ze hem onder controle hadden gebracht, vonden ze tijdens het fouilleren inderdaad een vuurwapen. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nederland – Opsporing Verzocht: gewelddadige woningoverval

Een bejaard echtpaar was 22 juni het slachtoffer van twee gewelddadige mannen. Het paar we…