Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Overvaller met pet druipt af zonder buit

Rotterdam – Overvaller met pet druipt af zonder buit

Een man van ongeveer 25 jaar heeft geprobeerd kassageld buit te maken bij een overval op een supermarkt op de Bredenoord in Rotterdam. Toen dit niet lukte droop hij af en vluchtte lopend weg in de richting van de Reijerdijk. De melding kwam binnen op donderdag 28 september net voor 15.00 uur. Direct hierna gingen politiemensen in de omgeving zoeken naar de overvaller, helaas nog zonder resultaat.

De man kwam de winkel in en bedreigde een caissière met een vuurwapen. Hij droeg een zwart/groene pet met witte letters, een zonnebril en een zwarte jas. Getuigen die de politie kunnen helpen met informatie kunnen dit doorgeven via onderstaand tipformulier of via telefoonnummer 0900-8844. Er raakte niemand gewond bij de overval. Rechercheurs van het overvallenteam stellen een onderzoek in naar de verdachte. Onder andere spreken ze daarbij met getuigen, bekijken camerabeelden en kijken of er nog sporen zijn. Ook riep de politie getuigen op via Burgernet.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…