Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Verdachte poging overval geldloper Zwart Janstraat

Rotterdam – Gezocht – Verdachte poging overval geldloper Zwart Janstraat

Vrijdag 24 februari moet een geldloper in de namiddag geld afleveren bij de ING Bank op de Zwart Janstraat. Terwijl hij met een zak geld van zijn wagen naar de stortkluis loopt, probeert een man de zak uit zijn handen te trekken. Wie is deze man?

Een geldloper van Securcash moest die middag samen met een collega geld afleveren bij de ING bank op de Zwart Janstraat. Dit gebeurt dmv een speciale kluis in de buitenmuur van de bank. Daar aangekomen werd de geldwagen vlak voor de kluis geparkeerd. Terwijl de geldloper bezig was om de laatste zak met muntgeld er in te zetten, rende er plotseling een man achter hem langs. De man deed een greep naar de zak met muntgeld. De geldloper hield de zak echter stevig vast en het lukte de dader niet om de zak weg te nemen. Hierop rende de dader weg richting Noordplein. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…