Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Dode baby Antoine Platekade begraven

Rotterdam – Dode baby Antoine Platekade begraven

De dood aangetroffen baby op de Antoine Platekade heeft op donderdag 21 september zijn laatste rustplaats gekregen. De afscheidsceremonie vond plaats op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam in aanwezigheid van wethouder Hugo de Jonge, betrokken rechercheurs en enkele bewoners van de Kop van Zuid.

De politie is al weken bezig met het onderzoek en heeft tot nu toe 63 tips binnengekregen. Nog altijd is het team op zoek naar de ouders, maar vooral naar de moeder van de baby. Uit de uitslagen van DNA-onderzoek blijkt dat de moeder van het kindje oorspronkelijk afkomstig is uit Zuidoost Azië. Daarbij kan het gaan om de landen Myanmar, Laos, Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Brunei, Filippijnen en Indonesië. Het onderzoek naar de passagiers en bemanningsleden van cruiseschepen, die in die periode hebben aangelegd, loopt nog steeds. Het team houdt overigens ook rekening met het scenario dat de moeder gewoon in Nederland woont. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

De recherche van de politie in Rotterdam-Zuid zoekt de rechtmatige eigenaren en (op)kopers…