Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van beroving La Fontainestraat

Rotterdam – Getuigen gezocht van beroving La Fontainestraat

De politie zoekt naar getuigen van bedreiging en beroving met geweld, gisteravond in de La Fontainestraat in IJsselmonde. Een 17-jarige jongen werd daar door drie verdachten mishandeld en beroofd van zijn telefoon, nadat hij weigerde in te breken.

Het slachtoffer kwam het drietal tegen in de Homerusstraat. Zij dwongen hem mee te lopen naar een woning in  de La Fontainestraat, waar hij geld, goud en sieraden moest stelen. Na zijn weigering om in te breken kreeg hij klappen tegen zijn hoofd, lichaam en bovenbeen. Daarna maakten de verdachten zich met  zijn telefoon uit de voeten. Een 20-jarige Rotterdammer is kort daarna aangehouden, naar de twee anderen wordt nog gezocht.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noordeloos – Nieuwe sporen richting verdachte van schietincident Noordeloos, Gerel Palm

Hoe komt het rijbewijs van Gerel Palm in Nieuwegein? Wie heeft Gerel onlangs in Nederland …