Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 111 kilo drugs verstopt in leeg bedrijfspand Spaanse Polder

Rotterdam – 111 kilo drugs verstopt in leeg bedrijfspand Spaanse Polder

111 Pakketjes gevuld met wit poeder, vermoedelijk cocaïne, lagen verstopt in een leeg bedrijfspand aan de Innsbruckweg in de Spaanse Polder. Agenten vonden de pakketjes, van elk een kilo zwaar, na een tip.

Vandaag kreeg de politie een tip dat er in het pand drugs verstopt lag. Na een zoektocht door het pand trof de politie de pakketjes aan. Om zeker te weten dat ze alle pakketjes gevonden hebben, hebben de agenten ook een speciale drugshond door het pand laten gaan. Het gevonden poeder wordt getest om vast te stellen of het inderdaad om drugs gaat.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Het pand stond leeg en zou binnenkort opnieuw verhuurd gaan worden.  De politie doet onderzoek. Heeft u informatie die voor dit onderzoek relevant zou kunnen zijn, neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Anoniem melden mag ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…