Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Hond bijt meisje in arm, politie houdt uitlater aan UPDATE: HOND AFGEMAAKT

Rotterdam – Hond bijt meisje in arm, politie houdt uitlater aan UPDATE: HOND AFGEMAAKT

De hond die op 23 augustus een Rotterdamse meisje in haar arm beet en flink verwondde, is op last van het Openbaar Ministerie afgemaakt. Het 8-jarige kind werd zodanig te grazen genomen, dat een traumahelikopter ter plaatse moest komen voor de medische behandeling. Het kind is naar het ziekenhuis vervoerd; het gaat naar omstandigheden redelijk met haar.

Een 69-jarige man uit Rotterdam die de hond uitliet, werd aangehouden op verdenking van zware verwonding door schuld. Ook de echtgenote van de verdachte en hun zoon zijn bij het onderzoek betrokken. Zij zijn niet aangehouden, maar worden wel als verdachte gezien.
Het meisje was op de bewuste dag met wat vriendinnen in een parkje bij de Hudsonstraat toen de verdachte met de hond kwam aanlopen. Het dier beet het meisje plotseling in haar arm en liet niet zomaar los. Door de hond met een stok en een stoeptegel te slaan, wist een omstandster uiteindelijk het dier los te krijgen.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…