Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam en Hoogvliet – Getuigen gezocht van drie overvallen in de eenheid Rotterdam

Rotterdam en Hoogvliet – Getuigen gezocht van drie overvallen in de eenheid Rotterdam

Het Regionaal Team Overvallen is een onderzoek gestart naar drie overvallen in Hoogvliet en Rotterdam. Meerdere overvallers vonden het zondag 27 augustus nodig om ondernemers de stuipen op het lijf te jagen. De politie zet alles op alles op de daders te vinden, maar informatie van getuigen is welkom. Het team bekijkt nu de camerabeelden en indien er geen herkenning is van de verdachten, toont de politie deze ook aan het publiek.

Textielwinkel Hoogvliet
De eerste overval was zondagmiddag rond 15.45 uur op een textielwinkel op de Binnenban in Hoogvliet. Met een mes in zijn hand eiste de overvaller geld. Met een onbekend geldbedrag uit de kassa ging hij er vandoor. De overvaller was blank, droeg een rood shirt en vluchtte op een zwarte fiets.

Supermarkt Voorschoterlaan
Zondagavond om iets voor 19.00 uur was een supermarkt op de Voorschoterlaan in Rotterdam-Kralingen het doelwit. De kassière werd bedreigd met een vuurwapen en moest de kassa openen. De man griste wat geld uit de kassa en deed dat in een sporttas. Hij ging er daarna vandoor in de richting van de Oude Dijk. Deze overvaller droeg een zwart masker met groene details, een grijze broek met een licht grijs of wit vest, en hij had een blauw/grijze sporttas bij zich.

Benzinestation Bosdreef
Even later was het raak bij een benzinestation aan de Bosdreef in Rotterdam. Twee overvallers kwamen rond 20.40 uur het tankstation binnen en bedreigden de verkoper met vermoedelijk een vuurwapen. Ook zij deden een greep in de kassa en gingen er daarna vandoor. Beide mannen waren licht getint, droegen zwarte kleding en een capuchontrui met een petje eronder.

Getuigen gezocht
Heeft u zondagmiddag of in de loop van de avond iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het oplossen van deze overvallen? Neem dan contact op met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…