Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van overval op vrachtwagenchauffeur Rotterdam

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van overval op vrachtwagenchauffeur Rotterdam

Het Regionaal Overvallen Team van de politie in Rotterdam komt graag in contact met getuigen van een overval op een vrachtwagenchauffeur op 7 augustus.

Een paar dagen daarvoor, in de nacht van 3 op 4 augustus, kwam de chauffeur aan in Rotterdam en parkeerde zijn combinatie op de Groothandelsmarkt in Rotterdam Spaanse Polder. Hij bleef daar een paar dagen staan, doordat hij pas na het weekend kon lossen. In de nacht van 6 op 7 augustus klopten twee mannen rond 01.00 uur bij de cabine aan en spraken de chauffeur aan. Het slachtoffer dacht met goed volk te maken te hebben en opende de deur, waarna de mannen binnenstapten. De chauffeur kreeg de opdracht te gaan rijden, maar moest na een paar minuten bij een benzinepomp in de buurt stoppen en uitstappen. Eenmaal buiten werd hij geschopt en geslagen en van zijn geld en telefoon beroofd. Na de overval gingen de mannen er ervandoor en lieten de chauffeur met een scheurtje in zijn arm en schaafwonden. Ook bleek zijn arm uit de kom te zijn.

Signalement
Eén van de mannen hen sprak Turks. Deze dader was licht getint, ongeveer 1.80m lang, droeg een blauw vest met capuchon en had kort, zwart haar. De andere man was blank, had een baard met een sik. Ook hij was 1.80 m lang en hij had een stevig postuur. Deze man droeg een skinny trainingsbroek met sportschoenen.

Politie zoekt getuigen
Wie getuige van de overval is geweest of de daders heeft gezien wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Alle andere informatie die helpt in het onderzoek is uiteraard ook welkom. U kunt bellen met de politie in Rotterdam en vragen naar het Regionale Overvallen Team. Anoniem belt u naar 0800-7000.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politieagenten bedreigd, verdachte aangehouden

Twee politieagenten hielden maandagochtend 16 juli een 43-jarige man uit Den Haag aan die …