Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Rotterdamse politie houdt man na steekincident aan

Rotterdam – Rotterdamse politie houdt man na steekincident aan

Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 10 augustus op de Mathenesserweg een verdachte aangehouden. Een minuten daarvoor zou hij een man zou hebben gestoken.

Rond 12.50 uur meldde het slachtoffer zich op het politiebureau bij het Marconiplein met een flinke steekwond in zijn arm. Hij zei dat hij op de nabijgelegen Mathenesserweg  was gestoken. Agenten kwamen direct in actie door zich naar de plaats van het steekincident te spoeden.  Op de Mathenesserweg zagen zij een man lopen die aan het signalement voldeed. De man (gegevens nog onbekend) rende weg, maar de agenten waren sneller en hielden hem aan. Ook werd een mes aangetroffen en in beslaggenomen. Het slachtoffer heeft zijn steekwond in het ziekenhuis laten hechten. De politie onderzoekt de toedracht en verhoort de verdachte.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie doet onderzoek naar schietincident Rotterdam

Bij de schietincident op de Grote Visserijstraat in Rotterdam is op 13 juli rond 20.45 uur…