Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte man inbraak sportcomplex Sparta gezocht

Rotterdam – Verdachte man inbraak sportcomplex Sparta gezocht

De politie is op zoek naar een man die verdacht wordt van een inbraak in het sportcomplex van Sparta in Nieuw Terbregge.

Nieuw Terbregge –  op donderdag 16 maart 2017, rond 20.30 uur tijdens een reguliere training loopt een nog onbekende man het sportcomplex Sparta binnen. Hij bekijkt, terwijl hij continue aan de telefoon is en jongens in en uit lopen, verschillende kleedkamers. Even later is goed te zien dat de man via de muur omhoogklimt en op het plafond van de kleedkamers kruipt. Na tien minuten komt de man weer in beeld. Springt van het plafond, veegt zijn broek af en verdwijnt in rap tempo uit het zicht van de camera’s. 
Tijdens de training zijn de kleedkamers afgesloten, maar het complex is verder open. Na de training blijken verschillende persoonlijke eigendommen, zoals smartphones en id-kaarten, te zijn verdwenen. 

 

sparta

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politiechef Frank Paauw “Foto politiebureau Veranda in terrorisme-onderzoek raakt medewerkers”

Maandag 23 juli bracht het Landelijk Parket in een nieuwsbericht naar buiten dat er een fo…