Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee aanhoudingen en zwaargewonde na vechtpartij 2e Rosestraat

Rotterdam – Twee aanhoudingen en zwaargewonde na vechtpartij 2e Rosestraat

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een man zwaar gewond geraakt bij een vechtpartij voor de deur van een café aan de 2e Rosestraat. Meerdere mensen gingen met elkaar op de vuist. De politie doet onderzoek en hield zaterdagavond twee Rotterdammers aan voor betrokkenheid.

Agenten vonden de 44-jarige Rotterdammer rond 2.45 uur bewusteloos en met een snurkende ademhaling op de stoep voor het café. De man is na reanimatie met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

Het is nog onduidelijk waar de ruzie over ging en hoeveel mensen precies betrokken waren. Er waren op dat moment nog veel mensen voor de deur van het café. Een vrouw had oppervlakkige snijwonden, vermoedelijk van glas of bierflesjes. De politie startte gelijk een onderzoek. In de loop van de zaterdag werden twee Rotterdammers van 29 en 54 jaar aangehouden.
 

De politie zet het onderzoek voort. Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag iets gezien of gehoord van de vechtpartij en heeft u nog niet met de politie gesproken, dan vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. als u liever anoniem blijft, kunt u melden via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zoetermeer – Gezocht – Brandstichting woonwagen Zoetermeer

Op 13 april 2018 heeft men getracht een woonwagen in de brand te steken, Bleiswijkseweg in…