Home Zuid-Holland Rotterdam Enschede – Drugsrunners aangehouden

Enschede – Drugsrunners aangehouden

De politie heeft woensdag 5 juli drie mannen aangehouden op verdenking van drugshandel.

Agenten zagen rond 18.15 uur op de Gronausestraat in Enschede een auto rijden met daarin drie mannen. De agenten wisten dat de auto in het verleden regelmatig betrokken was bij druggerelateerde meldingen. Daarom besloten ze de bestuurder een stopteken te geven.

Zowel de passagiers als de bestuurder werden door de politie gecontroleerd. De bijrijder, een 46-jarige man uit Munster, bleek in het bezit van een taser. Daarnaast werd bij hem een aanzienlijke hoeveelheid contant geld aangetroffen. Het wapen en het geld zijn in beslag genomen. 

Bij verdere controle van de auto werd in totaal bijna 180 gram aan cocaïne en heroïne aangetroffen. Hierop werden ook de bestuurder, een 28-jarige man uit Rotterdam en de andere passagier, een 51-jarige man uit Duitsland (zonder vaste woon- of verblijfplaats) aangehouden.

De auto is voor onderzoek in beslag genomen. De drugs wordt vernietigd. Tegen beide mannen wordt proces-verbaal opgemaakt voor verdenking van drugshandel, drugsbezit en wapenbezit. De politie doet nader onderzoek naar de zaak.

2017310837

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Zes verdachten aangehouden na steekincident

Nadat op de Keizerstraat een 23-jarige Hagenaar ernstig gewond raakte toen hij gestoken we…