Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verwarde man aangehouden na zwaaien met mes in Rotterdam

Rotterdam – Verwarde man aangehouden na zwaaien met mes in Rotterdam

Agenten hebben zondag aan het begin van de avond een verwarde man aangehouden op de Bergselaan.

De man kwam rond 18.15 uur aanrijden en stopte voor een vol terras. Hij stapte uit en zwaaide met een mes.Toegesnelde agenten hebben de man na een BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachte (BTGV) aangehouden. Het gaat om een 48-jarige man uit Rotterdam. Hij is overgebracht naar het politiebureau en wordt verhoord. Ook wordt de man beoordeeld en wordt er bekeken welke zorg hij nodig heeft. Er raakte niemand gewond. Een aantal bezoekers op het terras was wel geschrokken. Hen is slachtofferhulp aangeboden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Whisky gestolen bij diefstal uit slijterij Theresiastraat Den Haag

Op maandag 14 mei rond 18.15 uur komen drie mannen de Gall & Gall in de Theresiatraat…