Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Inbrekers Brussestraat op heterdaad aangehouden

Rotterdam – Inbrekers Brussestraat op heterdaad aangehouden

Dankzij een alerte getuige hebben agenten maandagochtend een inbreker aangehouden terwijl hij nog in de woning aanwezig was. Een vrouw die op de uitkijk zat, is ook aangehouden.

De getuige zag de man en de vrouw aan komen lopen. Terwijl de vrouw op een bankje ging zitten, zag hij de man door een heg kruipen en vervolgens via een balkon omhoog klimmen om vervolgens een woning in te gaan. Hij belde gelijk de politie die snel arriveerden.

De getuige had de woning in de gaten gehouden en wiste melden dat de man nog binnen was. Een agent met politiehond gingen de woning binnen. Daar gaf de agent de man de opdracht op zijn knieën te gaan zitten. De man luisterde echter niet, bleef schreeuwen en liep van de agent weg verder de woning in. Om te voorkomen dat de man een wapen zou kunnen pakken, is de politiehond ingezet. Na een beet van de hond kon de man worden aangehouden. Het gaat om een 25-jarige Spanjaard. De 25-jarige Roemeense vrouw die op de uitkeek zat, is ook aangehouden. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte woningoverval aangehouden

Rechercheurs van de districtsrecherche Den Haag-Zuid hielden woensdagmiddag 20 juni een ve…