Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Winkeldief trekt mes en verwondt beveiliger supermarkt

Rotterdam – Winkeldief trekt mes en verwondt beveiliger supermarkt

Zaterdagavond raakte een 31-jarige beveiliger gewond aan zijn hand. De man probeerde tijdens zijn werk in een supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg een winkeldief tegen te houden, maar deze trok een mes en verwondde de beveiliger.

De alerte beveiliger merkte zaterdagavond op dat een man diverse goederen van het merk Zwitsal in een tas had gestopt. Vervolgens passeerde hij de kassa's zonder te betalen. 

Op dat moment sprak de Rotterdamse beveiliger hem aan en vertelde de winkeldief dat hij was aangehouden. Daar wilde de dief niet op wachten en probeerde te vluchten. De beveiliger wilde dit voorkomen, maar moest zijn poging staken toen de verdachte plotseling een mes pakte. Daarmee maakte hij stekende bewegingen richting de beveiliger, die gewond raakte aan zijn hand. In de commotie wist de verdachte te ontkomen. Ook een zoektocht in de omgeving leverde helaas niets meer op.

Na behandeling in het Maasstad ziekenhuis kon de Rotterdammer weer naar huis. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – EVA-team houdt twee mannen met openstaande straffen aan

Politieagenten van het EVA-team hielden dinsdag 19 juni een 40-jarige man aan in Noordwijk…