Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt overvaller sigarenboer Dordtselaan

Rotterdam – Politie zoekt overvaller sigarenboer Dordtselaan

Dinsdagavond overviel een man een sigarenboer aan de Dordtselaan in Rotterdam-Zuid. De politie zoekt de overvaller en getuigen. De medewerker van de tabakszaak raakte gewond aan zijn hoofd.

Dinsdagavond rond 20.30 uur kwam er een man met een steekvoorwerp de sigarenboer binnen aan de Dordtselaan. Hij bedreigde er de medewerker mee en vroeg om geld. Er ontstond een worsteling, waarna de overvaller er zonder buit vandoor ging. De werknemer van de tabakszaak, een 39-jarige Rotterdammer, raakte gewond aan zijn hoofd en is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Signalement verdachte:
De overvaller, een man met een wit shirt, een gezet postuur en een baard, ging er vandoor richting de Millinxstraat. Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die kan helpen bij het oplossen van deze overval? Bel dan 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte woningoverval aangehouden

Rechercheurs van de districtsrecherche Den Haag-Zuid hielden woensdagmiddag 20 juni een ve…