Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam / Abcoude – Alert optreden leidt tot aanhouding overvalverdachten

Rotterdam / Abcoude – Alert optreden leidt tot aanhouding overvalverdachten

Agenten van de Landelijke Eenheid hebben met alert optreden de vermoedelijke daders van een overval op een Rotterdamse snackbar aangehouden.

Twee mannen overvielen op 5 juni rond 22.10 uur de cafetaria aan de Putsebocht, waar op dat moment twee personeelseden aanwezig waren. Onder bedreiging van een vuurwapen moest een van de medewerkers geld afgeven, waarna de overvaller het hazenpad kozen. De politie werd direct gealarmeerd en eenheden binnen én buiten Rotterdam kregen de opdracht naar de overvallers uit te kijken.
Op de A2 bij Abcoude zagen agenten een auto rijden waarvan het vermoeden bestond dat deze door de overvallers kon zijn gebruikt. De agenten hielden de inzittenden staande en arresteerden hen in Amsterdam middels de Benaderings Techniek  Gevaarlijke Verdachten. De mannen zitten vast. Hun auto is in beslaggenomen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – EVA-team houdt twee mannen met openstaande straffen aan

Politieagenten van het EVA-team hielden dinsdag 19 juni een 40-jarige man aan in Noordwijk…