Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie valt panden Vierambachtsstraat en van der Palmstraat binnen

Rotterdam – Politie valt panden Vierambachtsstraat en van der Palmstraat binnen

De politie is zaterdag 3 juni een viertal panden op de Vierambachtsstraat en Van der Palmstraat binnen gestapt nadat zij informatie had gekregen dat in deze panden wapens en drugs voor handen zouden zijn. Negen personen zijn aangehouden.

Het arrestatieteam en Team Parate Eenheid vielen zaterdagavond de bedrijfspanden binnen. Drie panden waren leeg, in een vierde pand waren elf mensen aanwezig. Negen van hen zijn aangehouden, onder andere voor het bezitten van messen en gebruikershoeveelheden soft drugs. Eén had nog een gevangenisstraf van 29 dagen open staan. In het pand werd een sporttas vol hennep gevonden en apparaten en materialen voor de verwerking en verpakking van verdovende middelen.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor dit onderzoek vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier op deze site. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met 0800-7000 of melden via www.meldmisdaadanoniem.nl. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt  u contact opnemen met TCI via 079-3458 999.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Whisky gestolen bij diefstal uit slijterij Theresiastraat Den Haag

Op maandag 14 mei rond 18.15 uur komen drie mannen de Gall & Gall in de Theresiatraat…