Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie Rotterdam zoekt getuigen van mishandeling Schiekade

Rotterdam – Politie Rotterdam zoekt getuigen van mishandeling Schiekade

De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een zware mishandeling die op vrijdagvond 2 juni plaatsvond. Een 27-jarige Rotterdammer werd door onbekenden in elkaar geslagen en liep een nekletsel op.

Het slachtoffer had met een vriend een horecagelegenheid aan de Schiestraat bezocht en hij verliet de kroeg tussen 2345 en 00.00 uur. Op de Schiekade, vlakbij de tunnel onder het spoor, kwam hij een vrouw en een paar mannen tegen en er ontstond een woordenwisseling, die al snel ontaardde in een ruzie. Het slachtoffer kreeg klappen en wist naar het Hofplein te lopen en alarm te slaan. De politie was er snel bij, maar de daders waren al weg. De man was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij een nekwervel gebroken had.

Politie zoekt getuigen
De politie heeft de mishandeling in behandeling en onderzoekt onder meer of er camerabeelden zijn. Wie de mishandeling heeft zien gebeuren of andere informatie heeft die de politie helpt in het onderzoek, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Belt u dan naar 0900-8844 en vraag naar de recherche van Rotterdam Stad. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Tweede aanhouding voor dood Zino Ignasia

Maandagmorgen is dankzij tips en beelden de tweede verdachte, een 32-jarige Rotterdammer, …