Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Fietsendieven belanden in cel dankzij getuigen

Rotterdam – Fietsendieven belanden in cel dankzij getuigen

Drie verdachten van fietsendiefstal zitten vast in de cel dankzij de hulp van getuigen. Deze waarschuwden op maandagmiddag 29 mei de politie nadat er fietsen ingeladen werden in een bestelbusje op de Spechtstraat.

Na de melding gingen direct politiemensen op zoek naar de mannen en het busje. Het busje stond op de Merellaan en in de buurt zaten twee verdachten op het gras. Getuigen hadden een derde verdachte aangehouden en een vierde zag kans te ontsnappen. Een getuige vertelde dat op de Spechtstraat er twee van de drie mannen aankwamen, ieder op een fiets. De tweewielers verdwenen het busje in. Het busje reed vervolgens verder naar de Merellaan waar een verdachte een fiets stal en in de bus zette.

 

De drie aangehouden verdachten komen uit Polen en zijn 23, 38 en 41 jaar. De politie is bezig met het onderzoek en moet de afgesloten bestelbus nog openmaken, dus nu is nog niet duidelijk hoeveel fietsen hierin staan.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Verdachten mishandeling Gordelweg gezocht

In de nacht van 12 op 13 december 2017 koopt een man rond 02.25 uur een pakje sigaretten b…