Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Grootschalig onderzoek gestart naar dodelijk schietincident Rotterdam

Rotterdam – Grootschalig onderzoek gestart naar dodelijk schietincident Rotterdam

Zeker 20 rechercheurs onderzoeken een dodelijk schietincident in de Rotterdamse wijk Ommoord. Daarbij kwam zondagavond op de Paardebloem een 21-jarige man uit Zoetermeer om het leven. Ondanks de inzet van veel politiemensen wisten de daders ongezien weg te komen. Wel werd een vluchtauto gevonden op de Zernikeplaats, niet ver van de plek waar het slachtoffer om het leven kwam. De politie is op zoek naar de daders en spreekt graag met getuigen.

De eerste meldingen van het schietincident kwamen rond kwart over tien bij de politiemeldkamer binnen. Hulpdiensten waren er snel en troffen op de oprit van een woning aan de Paardebloem een slachtoffer aan. Hulp mocht niet meer baten, de 21-jarige man uit Zoetermeer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Alle politie-inzet was direct gericht op het vinden van de daders, maar zij werden niet meer gevonden. Wel troffen agenten een lege vluchtauto aan op de Zernikeplaats. De auto was beschadigd omdat de bestuurder tijdens zijn vlucht op de Wasbloem een schuurtje had geramd.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Beleef een levensechte babbeltruc met een VR-bril

Oplichters en dieven gaan vaak zo geraffineerd te werk dat zij mensen van alles op de mouw…