Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Grote geldvangst bij tuincentrum als dekmantel drugshandel

Rotterdam – Grote geldvangst bij tuincentrum als dekmantel drugshandel

Het afgelopen weekeinde zijn in en rond een tuincentrum in Rotterdam-Prinsenland 7 verdachten aangehouden voor handel in verdovende midden en witwassen. Het tuincentrum lijkt een dekmantel voor de handel in hennep. Bij zoekingen zijn enige kilo’s hennep en 65.000 euro gevonden en in beslag genomen.

Naar aanleiding van enkele signalen besloten politiemensen het tuincentrum extra in de gaten te houden. Vrijdagmiddag rond half vier zagen ze een overdracht van, naar later bleek, 3 kilo hennep. Aansluitend werd post gevat bij het tuincentrum. Twee mannen gingen het tuincentrum in met een volle bigshopper. Toen het tweetal het tuincentrum verliet zijn zij gecontroleerd en bleken ruim 23.000 euro bij zich te hebben. Hierop is het tweetal aangehouden.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Beleef een levensechte babbeltruc met een VR-bril

Oplichters en dieven gaan vaak zo geraffineerd te werk dat zij mensen van alles op de mouw…